Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och Àr Àgaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag Àr egenföretagare, mamma till tvÄ busungar Tilda, 5 Är & Penny Prim, 2 Är och sambo med MÄns. HÀr fÄr du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi Àr en familj som Àlskar mat, bÄde Àta och laga men MÄns Àr mer pÄ att baka och nÀstan varje vecka har han surdeg pÄ jÀsning. Jag testar Àven olika mat och skriver egna recept baserad pÄ de som sitter i ryggmÀrgen och min mammas recept.

 

Har du frĂ„gor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta sĂ„ finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrÄ!

Jag Ă€r egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjÀnster!

GĂ€ller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlĂ€gg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), Ă€ven privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset Àr alltid plus moms.

LÀs min BLOGGPOLICY för mer info!

Konservering av Max

LĂ€stid: 1 min

… Max Bok och inget annat 🙂 Tilda fick Max Nalle boken av faster Maria och med boken lĂ€rde Tilda sĂ€ga Vovve! Nu har boken sett ut sĂ„ hĂ€r en lĂ€ngre tid. Alla bladen var utrivna och bindningen bar long gone… men idag tog jag tag i och lappade ihop boken… Nu kanske Tilda lĂ€ra sig ordet “potta” ocksĂ„… Det Ă€r nig dags för pottrĂ€ning mĂ©… Imorse öppnade Tilda toastolslocket och stoppade huvudet i toastolen… Och var Ă€ven pĂ„ vĂ€g att slĂ€nga sin lilla borste i toan hmm…

20140511-225736.jpg
20140511-225748.jpg

Print Friendly, PDF & Email

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

CommentLuv badge