Kompisträff

Lästid: 2 min

eller Playdate heter det ju. 

Igår hann jag träffa min vän på lunch som vi såg senast i juni. Vi uppdaterade varandra om våra liv vill säga och till henne ville jag berätta något rolig och nu när jag tänker efter så hörde jag ingen “grattis” höhö men jag vet nog att hon ville säga mycket mer också. 

Sedan hämtade jag Tilda på dagiset och hon ville inte gå hem, inte förrän hon hade lekt färdig och sagt själv att “Tilda vill inte vara på dagis, Tilda vill hem”. På vägen hem så stannade på denena och den andra lekplatsen och hon skulle testa allting på lekplatsen. Vi kom sedan till den stora lekplatsen vid Backaplan som vi brukar vara och där var PåSmällen-Emma och Lucas! Hon hade sms:at mig att hon skulle vara där och undrade om vi ville med men min mobil dog för länge sen och jag såg ju aldrig meddelandet. 

Lustigt ju. Ibland klickar man och tänker man lika…det måste vara telepati! Haha! Sen gick vi och tog en frappé å glass. Vi promenerade mot Emmas hem och jag skulle bara låna toan… och blev kvar tills kl.21 typ. Måns fick komma hämta oss med bilen då det åskade. 

 
När två 2,5 åringar leker så är det kastastrof haha… Jair lagade också en god köttfärsrätt i avlånga paprikor med svarta bönor och gratinerade med ost i ugnen.   

Tags: No tags

Lämna en kommentar

CommentLuv badge