Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Kompisträff

Lästid: 1 min

eller Playdate heter det ju. 

Igår hann jag träffa min vän på lunch som vi såg senast i juni. Vi uppdaterade varandra om våra liv vill säga och till henne ville jag berätta något rolig och nu när jag tänker efter så hörde jag ingen “grattis” höhö men jag vet nog att hon ville säga mycket mer också. 

Sedan hämtade jag Tilda på dagiset och hon ville inte gå hem, inte förrän hon hade lekt färdig och sagt själv att “Tilda vill inte vara på dagis, Tilda vill hem”. På vägen hem så stannade på denena och den andra lekplatsen och hon skulle testa allting på lekplatsen. Vi kom sedan till den stora lekplatsen vid Backaplan som vi brukar vara och där var PåSmällen-Emma och Lucas! Hon hade sms:at mig att hon skulle vara där och undrade om vi ville med men min mobil dog för länge sen och jag såg ju aldrig meddelandet. 

Lustigt ju. Ibland klickar man och tänker man lika…det måste vara telepati! Haha! Sen gick vi och tog en frappé å glass. Vi promenerade mot Emmas hem och jag skulle bara låna toan… och blev kvar tills kl.21 typ. Måns fick komma hämta oss med bilen då det åskade. 

 
När två 2,5 åringar leker så är det kastastrof haha… Jair lagade också en god köttfärsrätt i avlånga paprikor med svarta bönor och gratinerade med ost i ugnen.   

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge