Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Kompis-häng

Lästid: 1 min

Vi har haft Emma med barnen på ett spontanbesök i eftermiddag efter att vi hade hämtat de stora barnen på förskolan. Emma är så rolig och tyckte genuin att hon saknade mig och att vi hade inte umgått på ett bra tag. Jag har alltid tid för en spontan fika eller besök 🙂 

Vuxentid

Både Emma och jag är ju hemma på dagarna och ibland kommer jag inte ens ut t ex när båda barnen var förkylda i nästan två veckor och jag fick inte mycket gjord. Jag förlorade mig själv och humöret var inte på topp när jag såg att klädhögar(!) växte som svampar i lägenheten och damnsugaren var alltid framme. 

Vår familj hade tänkt besöka Jul på Liseberg ikväll meddet blev som sagt kompis-häng hos oss. Vi mammor fick ventilera,Tilda & Lucas var som syskon och lekte fin emellanåt men måste bråka om allting. Tildas rum var som ett bombnedslag efteråt. 

Bebisarna fick också leka. Isadora lånade Prims gåstol och Prim ville såklart vara med och ställde faktisk upp själv och hängde med på gåstolen haha! 

Jag bjöd på lussekatter och efter alla hade fått lagade jag till rårakor på butternutspumpa och potatis 🙂 

img_5566

img_5567
Bilder: Emma – På Smällen

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge