Kolla kön på bebisen – bakpulvertest!

Lästid: 2 min

Jag har ju sagt att jag vill inte veta könet på bebisen. Nej, jag vill inte veta från RUL (rutinultraljud) men det är ibland oundvikligt om bebisen gärna visar snoppen eller snippan haha. Jag har inte varit på RUL än, det blir 6 okt.

Jag vill istället göra kön-tester haha. Det är för skojs skull och det ska bli kul att se om det stämmer när bebisen kommer. Med Tilda så gjorde jag ETT kön-test och det var med bakpulver! Jag kollade på Youtube och tyckte att det var lätt och billigast.

Kiss + bakpulver = bubblor/utan bubblor 
Om det bubblar = pojke, inga bubblor = flicka

Så med Tilda var det stilla, inga bubblor. Alla sade att det skulle vara en pojke och kallade henne för “Lille-Bengt”. Intuitionen sade FLICKA! Och så sade bakpulvertestet också flicka haha…men det var inget jag tänkte på då utan att det var på skoj.

I veckan gjorde jag bakpulvertestet TVÅ gånger, på eftermiddag och på morgonen. Den här gången filmade jag. Inte trodde jag att första video om mig skulle vara med mitt kiss hahaha! Lite äckligt kanske men hey…allt för experiment.

Jag gjorde testet i Tildas potta om ni undrar, tycker att det är lite äckligt att använda något som jag ska använda igen för att äta med som t ex ett glas.

Jag har även gjort ett test med RÖDKÅLSVATTEN när På Smällen-Emma som också är preggo var på Padthai-lunch hos mig i onsdags. Kolla in inlägget “Husmorstest för att kolla kön på bebis“. Jag var inte så nöjd med resultatet och filmen blev inte bra då det inte gick att se färgen. Skagöra  om testet haha!

(Sorry! färgen i bakpulvertest-filmen har blivit konstig vid uppladdningen…)

Tags: No tags

6 Svar

Lämna en kommentar

CommentLuv badge