Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Koh Chang!

Lästid: 2 min

Yes nu är vi på Koh Chang och jag ligger i vår king-zise säng å bloggar medan Måns och Tilda snarkar… Klockan är 01:10 och Tilda fyller 1 år idag!

Vi kom till Koh Chang igår. Det är en ö på östkusten och vi åkte buss hit. Man kan nu flyga till Trat också men det kostar 10 gånger mer så buss fick det bli. Vi åkte hemifrån kl.7 och hann precis till 7:45 bussen på Ekamai busterminalen å biljetter köpte vi på plats. Det var 1:a klass buss och inte så jobbigt att åka med trots 5 tim färd med lite stop på vägen. Bussen körde direkt till Koh Chang Ferry, vilket var närmast och kortast båt färd över till ön. När vi kom till ön så delade vi Song-thäw taxi med andra som skulle samma väg, det var billigast så. Tror att vi åkte i typ 1 tim med taxin å vi skulle av sista då jag valde ett hotell längst ner på västsidan av Koh Chang.

Vi bor på Mercure Koh Chang Hideaway… Det är lite hideaway ja, för vi är på Lonely beach/Bailan beach och det är lugnt här å man får ta med ficklampor när man går ut. Förr var det backpacker som hittade hit och ville slappa här å i te party party, därför kallas det Lonely beach. Nu, not so much… Not lonely anymore haha. Från backpacker till bratspacker! Vi ska bo 3 nätter på Mercure och sedan 4 nätter på Dewa på Klong phroa beach. Så en vecka chilla här innan vi åker till Bangkok å vinkar av Maria och Jonas.

Priser/pers/enkel: buss Ekamai – Koh Chang Ferry 275 Baht (5tim), Ferry 80 Baht (30 min), Song-thäw taxi 100 baht

Koh = ö / att hålla i eller kränga sig fast, Chang = elefant 🙂

(Bild: sökte på google, länk kommer när jag har hittat den)

image4.jpg

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge