Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Knytlunch-onsdag = bokad

Lästid: 1 min

Tjihoo… På onsdag kommer vi ha huset fullt här med 4 andra mammor och 4 bebbar plus en pappa. Det är unga och fräscha mammor som jag har lärt känna (de får mig att känna mig lite yngre igen hahaha), två av de är toppbloggerskorna “På smällen” -Emma och “Mittt liv med ord” – Jessy (som har valt att göra en paus i sin blogg). Båda var även med i samma föräldrautbildningsgrupp som oss. Vi ska träffas eftersom Tilda och jag kommer ju vara i Thailand i 3 månader å Emma och Lucas är i Brasilien i hela 7 månader, lyckost! 😛

Det är första gången alla ska komma hem till oss. Jag har inte bjudit hit de tidigare dels för att jag tycker att det är stökigt här och nu är alla bebbar ganska aktiva å vi har inte säkrat hemmet super duper mycket…kanske inget alls. Jag har ju gått efter Tilda och ställt bort eller upp grejer när Tilda vill komma åt nåt, så det är lite huller om buller här. Vi kommer såklart att säkra hemmet när vi kommer tillbaka. Det blir jättebra att vi får besök så jag kan röja undan lite här inför resan och Måns lilla syster ska flytta in här med sin kille under tiden vi är borta.

Det blir en knytlunch och Tilda kommer bli så glad att träffa lite bebb-kompisar!

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge