Tjihoo… På onsdag kommer vi ha huset fullt här med 4 andra mammor och 4 bebbar plus en pappa. Det är unga och fräscha mammor som jag har lärt känna (de får mig att känna mig lite yngre igen hahaha), två av de är toppbloggerskorna ”På smällen” -Emma och ”Mittt liv med ord” – Jessy (som har valt att göra en paus i sin blogg). Båda var även med i samma föräldrautbildningsgrupp som oss. Vi ska träffas eftersom Tilda och jag kommer ju vara i Thailand i 3 månader å Emma och Lucas är i Brasilien i hela 7 månader, lyckost! 😛

Det är första gången alla ska komma hem till oss. Jag har inte bjudit hit de tidigare dels för att jag tycker att det är stökigt här och nu är alla bebbar ganska aktiva å vi har inte säkrat hemmet super duper mycket…kanske inget alls. Jag har ju gått efter Tilda och ställt bort eller upp grejer när Tilda vill komma åt nåt, så det är lite huller om buller här. Vi kommer såklart att säkra hemmet när vi kommer tillbaka. Det blir jättebra att vi får besök så jag kan röja undan lite här inför resan och Måns lilla syster ska flytta in här med sin kille under tiden vi är borta.

Det blir en knytlunch och Tilda kommer bli så glad att träffa lite bebb-kompisar!