Idag fick Tilda ledig från förskolan. Vi besökte istället öppna förskola Utsikten som Emma hade varit två gånger och tyckte mycket gott om.

Det var knytkalas idag fick jag höra det igår och man skulle anmäla sig senast onsdag. Jag hann inte anmält oss igår då jag kom på så sent att vi ville vara med. Så jag ringde imorse och frågade om det var ok att komma eftersom jag stod redan och stekte massor med fluffiga pannkakor haha!

Suffléplättar

Vi kom dit lite efter kl.11 och maten skulle dukas fram mellan 12-13.

Tilda ville gärna leka med Lucas…

Tilda tyckte att det var jättekul men hon var lite blyg i början som hon brukar bli när det är nya vuxna och barn. Prim var vild och utforskade överallt. Vi var med på sångstunden innan maten och Prim gungade med, kröp runt och skrattade högt. Hon är en lättroad busfrö!


Malin var också där med Julia. Prim blev arg när hon inte fick någon tallrik och försökte ta min mat med skeden. Sedan fick hon lite gurkbitar, päron, ris och stora blåbär att bita i.
Vi kom hem precis tills Måns skulle komma hem 15:45 för då måste jag iväg på direkten till ett event för kvinnliga företagare på Västrahisingen. Fullt rulle alltså 🙂