Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Klocka från Deewatch (sponsrat)

Lästid: 1 min

En tidig födelsedagspresent till mig själv! Jag har alltid velat ha en damklocka då jag har inte burit någon klocka på evigheter! Det känns lite ovanligt att titta på klockan på armen och inte i mobilen. 

Min klocka är en Deewatch av modellen Safari Roséguld. Det var inte svårt att välja för med denna sticker jag verkligen ut. Jag är nöjd för den här är riktig snygg i färg och den matchar framför allt min hudton. Dock är min handled lite smal för själva klocka kan jag själv tycka men som ett smycke är den snygg och festlig. 

/Inlägget är i samarbete med Deewatch. Företaget drivs bland annat av Aron Eliasson, före detta VD på Daniel Wellington. En kommentar om “Klocka från Deewatch (sponsrat)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge