Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

 • Reklamsamarbete
 • Sponsrade inlägg
 • Ambassadörskap
 • Show up/meet up
 • Receptskapande
 • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
 • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Klippte håret själv

Lästid: 1 min

“Det är bara en galning som klipper sig själv” har jag fått höra min mamma säga hehe. 

Det är inte första gången jag har klippt mitt hår själv. Det är ju lite sparsamt men vem gillar inte att gå till frisören och bli ompysslad. Det kostar ju lite och det är inte alltid man blir supernöjd så jag har börjat klippa mig själv. Det har jag gjort ett antal gånger nu och det har funkat ganska bra. Jag toppar håret mest och så klippte jag luggen, det blev nog 10 cm kortare och snedlugg. Man lär sig mycket på YouTube haha! 

Det blev väl inte så tokigt, eller?

  

Och medan jag fixade till barren så hittade jag först en grå hårstrå och började rota runt lite mer så hittar vi en till haha. Färga håret tror jag affär innan bebben kommer annars kommer jag inte ha någon tid för mig själv! 

Print Friendly, PDF & Email

4 kommentarer om “Klippte håret själv

 1. Joanna- 8 självmordsförsök senare- Livet med Asperger och Bipolär sjukdom skriver:

  snyggt

 2. David klipper alltid mig om det är bara toppar annars går jag till en frisörskola där man får bli en försöks kanin! 555

  1. Har inte haft den lyckan att komma till en frisörskola här i stan och det kostar lite också.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge