Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Klickat hem min födelsedagspresent

Lästid: 2 min

Under de senaste 20 åren har jag väl aldrig riktig önskat mig nåt som jag verkligen vill ha eller aldrig sagt vad jag ville ha när någon frågade. Många gånger har det blivit köksgrejer typ Jamie Olivers kastrull och kokböcker typ. Det dyraste var nog 2013 då jag önskade en Babyzen yoyo resevagn till oss som vi skulle ha till resan i Thailand med Tilda och flygresan FICK vi för HELA FAMILJEN! Och min mamma brukar skicka födelsedagskort med pengar i(!) t ex i år fick jag Euro, nåt år fick jag Pund eller Baht haha. Annars så brukar jag inte önska mig nåt speciellt som sagt…

Men nyss så klickade jag hem min födelsedagspresent! Och jag skäms. Och det var inte lätt att bestämma mig men nu äntligen efter en månads research, jämförelse, googlat överallt och kollat recensioner på Youtube. För att vara säker då den är asdyr och en velmaja som jag är… jag hann så klart ändra mig flera gången under tidens gång till andra märken och modeller. 

Så idag när jag hämtade Tilda så tog vi en runda på Elgiganten och kände på den kameran jag ändrade mig till…en Sony a5100 som många lovprisade. Men attans…tänkte mig en vit och fy vad kamerahuset var riktig plastig! Många kameror är av plast men just den vita är lite väl mycket plast även inuti själva kameran kan göra många underverk för en amatör.

  

Det blev en Olympus Pen E-PL7 med Pancake Zoom EZ objektiv 14-42mm plus kamerarem. Valde att byta ut kit objektivet till en Pancake så Pancake skulle kosta närmare 3000kr(!) om jag köper enbart objektivet senare. 

Detta blir min egen lilla bloggkamera som jag kommer ha med mig överallt, verkligen överallt! 🙂 Jag kommer inte dumpa Canon 600D som vi har, som är egentligen Måns men jag har använt den mest. Canon är en riktig systemkamera med sökare/viewfinder och jag har en till objektiv till den som jag gillar och så en extern blixt som jag lär mig använda. Vill man seriös lära sig fota så är det en riktig systemkamera man ska ha. 

Jag litar inte på Posten eller Nordpost så som de slänger grejer(!) så jag har valt att hämta kameran hos företaget när den finns på plats. Can’t wait! 

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge