Vi bor på Clarion Collection Hotel Borgen på rum 503 längst ner i korridoren. Rummet är rymligt och vi alla fyra sover i samma säng fast den vi har är säkert 160 cm. 

Jag ligger och lyssnar på Måns snarkning och det kommer lite kalla vindpuffar över mig då och då. Jag har legat och läst om allt från hur man bestrider fakturor till vad vi kan hitta på med barnen efter att vi har checkat ut imorn. Stora Holmen är värt ett besök. Igår stod Gustavsvik Lost City äventyrsbad på schemat och det var helt ok. Tilda vågade åka rutschkanor med mig i hela två gånger och resten var med pappa då jag och Prim var i babypoolen mest. 


Jo men varför sover inte jag? Jag gick upp och täckte för en hel kroppsspegel som är vänd mot sängen. Det tycker jag är obehagligt med speglar, att ligga och titta in i den och fantiserar att jag kanske se nåt i spegel… kanske ett par ben, nej usch blää…  och nu är det kolsvart i rummet och vad gör jag? Googlar på ”Hotel Borgen spökar” döööh ?? 

Hittade då några artiklar… Tror du på att det finns spöke? Klart att det finns här på denna slottliknande byggnad med anor från 1800-talet! Vågar du bo här? 

Nää dags att sova så jag hinner upp och äta hotellfrukost. Eller så spelar jag lite Candy Crush för just nu har jag rysningar av vindpuffar… säkert bara ventilationen. 

http://www.na.se/orebro-lan/orebro/na-tv-dom-sjalv-spokar-det-i-na-borgen