Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Klarvaken på Hotel Borgen, vågar du bo här? 

Klarvaken på Hotel Borgen, vågar du bo här? 
Lästid: 1 min

Vi bor på Clarion Collection Hotel Borgen på rum 503 längst ner i korridoren. Rummet är rymligt och vi alla fyra sover i samma säng fast den vi har är säkert 160 cm. 

Jag ligger och lyssnar på Måns snarkning och det kommer lite kalla vindpuffar över mig då och då. Jag har legat och läst om allt från hur man bestrider fakturor till vad vi kan hitta på med barnen efter att vi har checkat ut imorn. Stora Holmen är värt ett besök. Igår stod Gustavsvik Lost City äventyrsbad på schemat och det var helt ok. Tilda vågade åka rutschkanor med mig i hela två gånger och resten var med pappa då jag och Prim var i babypoolen mest. 


Jo men varför sover inte jag? Jag gick upp och täckte för en hel kroppsspegel som är vänd mot sängen. Det tycker jag är obehagligt med speglar, att ligga och titta in i den och fantiserar att jag kanske se nåt i spegel… kanske ett par ben, nej usch blää…  och nu är det kolsvart i rummet och vad gör jag? Googlar på “Hotel Borgen spökar” döööh ?? 

Hittade då några artiklar… Tror du på att det finns spöke? Klart att det finns här på denna slottliknande byggnad med anor från 1800-talet! Vågar du bo här? 

Nää dags att sova så jag hinner upp och äta hotellfrukost. Eller så spelar jag lite Candy Crush för just nu har jag rysningar av vindpuffar… säkert bara ventilationen. 

http://www.na.se/orebro-lan/orebro/na-tv-dom-sjalv-spokar-det-i-na-borgen

Print Friendly, PDF & Email

2 kommentarer om “Klarvaken på Hotel Borgen, vågar du bo här? 

  1. Så spännande med spöken! Måste prova bo där 🙂 Jag har sett spöken flera gånger så kan inte göra annat än att tror på dom 🙂

    1. Tror att vissa är mer mottaglig än andra ? annars var det ett fint hotell och vi fick ett större rum tror jag. Gillade badrummet och duschen ???

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge