Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Kl.3 å borrmaskinen går igång

Lästid: 1 min

Nattade Tilda och somnade själv. Vaknade igen vid midnatt av att jag hörde att något krossades utanför fönstret. Sedan var det mycket spring ute som inne i trapphuset. Kikade ut och det var stendött ute. Sedan kom en man med 2 poliser och någon pratade om vad som hände. Hade sovrumsfönstret öppet men hörde inte så tydlig. Gick upp efter en stund och öppnade fönstret å kikade ut, ingen där.

Vad har få hänt? Troligen så har livsbutiken runt hörnet fått inbrott eller rutorna krossade. Nu är kl.3 och jag hör borr- och slipmaskin går igång. Det är superstörande. Det som är irriterande är att, det verkar bli mer brott av olika slag i området. Här som var så lugn.

Det är semestertid. Tjuvarna passar väl på.

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge