Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Kiss i pottan!

Lästid: 1 min

Woohoo! I morse ville Tilda sitta på pottan. Pappa skulle sitta bredvid hennes barnpall. Båda satt och tittade på Nyhetsmorgon. Å så tjöt Måns… “Har du kissat? En droppe?” Bättre än inget.

Idag var Tilda extra krängig för pappa var borta i 2 dagar. Extra ledsen på väg till dagis. Väl på dagis så ville hon gå in själv och traskade iväg. När vi kom till avdelningen så klibbade hon vid mig. När hon såg B så fortsatte hon grina men med öppna armar gick hon mot B och vände sig om lite hastig och sa ” hejdå!” Och viftade armen och fortsatte grina… Hon är så rolig.

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge