loader image

thaimorsan logo

Vill du komma i kontakt?

Har du frågor om recept, samarbete eller annat?

hej@thaimorsan.se

 

Facebook

Kimchi 5 dagar senare

…och 3 måltider med kimchi. Efter festen i lördag så ville jag äta nåt och det blev nudelsoppa med kimchi. Fick borsta tänderna ordentligt haha för jag stank vitlök, nästa gång ska jag inte köra med en hel vitlökshuvud…

Jag åt även igen till lunch och middag som tillbehör. Vi åt kyckling och ris å Måns tyckte att det var faktiskt gott med kimchi till.

Jag har köpt en liten burk kimchi en gång och jag fick slänga den. Tyckte att den var inte alls bra, jätte syrlig och stark. Ingen bakans i smakerna. Min kimchi smakade ingenting i början men smakerna kom fram efter 48 tim i rumstemperatur och sedan har jag fördelat kimchi i mindre burkar och förvarat i kylen.

#kimchi 5 days later #yummy #homemade #fermenterad #fermented #cabbage #vardagsmat via Instagram http://ift.tt/1CCtntS

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge