Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Kimchi 5 dagar senare

Lästid: 1 min

…och 3 måltider med kimchi. Efter festen i lördag så ville jag äta nåt och det blev nudelsoppa med kimchi. Fick borsta tänderna ordentligt haha för jag stank vitlök, nästa gång ska jag inte köra med en hel vitlökshuvud…

Jag åt även igen till lunch och middag som tillbehör. Vi åt kyckling och ris å Måns tyckte att det var faktiskt gott med kimchi till.

Jag har köpt en liten burk kimchi en gång och jag fick slänga den. Tyckte att den var inte alls bra, jätte syrlig och stark. Ingen bakans i smakerna. Min kimchi smakade ingenting i början men smakerna kom fram efter 48 tim i rumstemperatur och sedan har jag fördelat kimchi i mindre burkar och förvarat i kylen.

#kimchi 5 days later #yummy #homemade #fermenterad #fermented #cabbage #vardagsmat via Instagram http://ift.tt/1CCtntS
Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge