loader image

thaimorsan logo

Vill du komma i kontakt?

Har du frågor om recept, samarbete eller annat?

hej@thaimorsan.se

 

Facebook

Khao pad sapparot

Veckans mest lästa blogginlägg blev detta recept.

Det måste vara att det var billigt med ananas haha! Även jag kikade tillbaka till mina gamla recept och tänkte göra denna rätt men nu är jag i Halmstad med barnen så mina 2 ananas fick följa med och någon stekt ris med ananas blev det inte, inte än i alla fall då en ananas är kvar så vi får se om vi har ris kvar tills imorn 🙂

Recept : Khao pad sapparot – stekt ris med ananas

En kommentar om “Khao pad sapparot

  1. Måste testa detta! Stekt ris, har aldrig stekt ris förut, haha.
    Svar: Ja en helt underbar present, min dröm går i uppfyllelse! Haha vad rolig han är. Inte dåligt dom kan du ju spendera på en resa exempelvis 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge