Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Khao pad sapparot

Lästid: 1 min

Veckans mest lästa blogginlägg blev detta recept.

Det måste vara att det var billigt med ananas haha! Även jag kikade tillbaka till mina gamla recept och tänkte göra denna rätt men nu är jag i Halmstad med barnen så mina 2 ananas fick följa med och någon stekt ris med ananas blev det inte, inte än i alla fall då en ananas är kvar så vi får se om vi har ris kvar tills imorn 🙂

Recept : Khao pad sapparot – stekt ris med ananas

Print Friendly, PDF & Email

En kommentar om “Khao pad sapparot

  1. Måste testa detta! Stekt ris, har aldrig stekt ris förut, haha.
    Svar: Ja en helt underbar present, min dröm går i uppfyllelse! Haha vad rolig han är. Inte dåligt dom kan du ju spendera på en resa exempelvis 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge