loader image

thaimorsan logo

Vill du komma i kontakt?

Har du frågor om recept, samarbete eller annat?

hej@thaimorsan.se

 

Facebook

Kantareller med svartkål, v.ost och valnötter

Till grillade njurtappen hade jag även gjort stekta kantareller med strimlade svartkål.

Recept: Jag hade en stekpanna full med kantareller som jag stekte med smör. Sedan hade jag fyllt stekpannan med hackade svartkål och wokade lätt. Å så i med typ 1 dl vispgrädde (kanske mer), en bit rivna västerbottenost (2 dl gissar jag på) och en näve hackade valnötter i och som topping plus en 1/2 citron å s&p som smaksättning. Done.

Det låter väl easy easy? Det är precis som jag beskrev.

IMG_8436.JPG

En kommentar om “Kantareller med svartkål, v.ost och valnötter

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge