Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

#kändiskåt

Lästid: 1 min

Inne på VIP området mötte Måns och jag upp PåSmällen Emma och Jair!

Måns såg direkt Joel Kinnaman å han hade en tjej med massa tatueringar från topp till tå som klibbade på honom. Hon tog JK på rumpan i alla fall! Sedan stod vi nära Fares Fares så självklart måste det vara en bild! Det var så mycket folk och det skulle gå snabbt. Kändisarna var nog lite trötta på att folk ville ta bilder med de men de ställde upp ändå. Jag kom inte med på bild å Måns ville inte vara med på bild. Så vi tog kort på Emma och Jair som tyckte att det var extra kul att springa på Joel och Fares. Sedan tog vi en öl å såg Josef Fares, den andra “snygga” av Fares-bröderna hehe… Han hade också lite tjejer som klibbade på honom eller så var det bara kompis..men kompisar är väl inte hälften som gamla..eller? Det fanns mååååånga kändiskåta där och vissa var mer än andra…

Idag blir det nya kändisspan! Måns är duktig på att upptäcka å jag brukar inte fatta nåt…var..var..vem…vadå? Aha! Hahaha!

image

Damn I’m short! Det blir bara fågelperspektiv å ser in i allas näsborrar när jag tar bilder på andra haha…

image

Det var mycket bättre när Måns tog bilden hehe… Observera att Joel Kinnaman har en Skjorta med Brazilen-motiv på sig! JK var från Snabba Cash filmerna och det i senaste Robocop (remake) om ni inte kommer ihåg 🙂

image

Fares Fares från Jalla Jalla!

Vi kunde komma loss ett par timmar tackvare Tildas kusins föräldrar dvs Måns bror och sambo! De bor precis vid Linnéplatsen så det var gångavstånd om vi skulle behöva hämta Tilda. Idag kommer Tildas farmor och farfar så Thaimorsan + 4 kan gå på olika nattklubbar också! VIP baby!

Print Friendly, PDF & Email

3 kommentarer om “#kändiskåt

  1. Josef Fares tjej är tv-kocken per Norbergs dotter Aldin morberg. Tror det är 7 år mellan dom.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge