Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Kändiskåt: Martin Stenmark På TUR

Lästid: 1 min

igår var vi på den prliga TUR-resemässan och där hittade vi Martin Stenmark. Tuckte jag kände igen men kunde inte placera honom. Måns sad det är han i “frikort” reklamen. Jag tänkte.,,vad gör jag i te för bloggen! Jag var ju en kategori som heter ” Kändiskåt” så där hottar ni några till som jag har vågat mig fram för att få en bild 🙂

Här skulle han få hålla i Tilda men hon var inte alls road. Hon blev tyst och blyg eller ja…förlamad. Vi skrattade massor Martin och jag, Måns också som tig bilderna.

 

  

#blogg100-39

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge