Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Kan man anmäla ett företag för utebilven tävlingsvinst?

Lästid: 1 min

Vad säger ni?

Jag vill påpeka att jag har inte vunnit MEN te heller någon annan vad jag kan se i företagets blogg. De kanske gör det annanstans och jag var inte bland de som har vunnit… Jag har mailat och frågat vad som har hänt med tävlingen, efter mitt 3e mail då fick jag svar 2 veckor senare och bara…

 

24 juni 2014 kl.11:33

“Hej!

Ursäkta sent svar. Vi återkommer med info om alla vinnare.

Med vänlig hälsning
Joanna”

 

Detta skrev hon vadå, strax innan hon gick på lunch? Idag typ 3 mån senare, mailade jag för 4e gången.

Det är ett välkänt företag som hade en tävling på sin VIP-dag i slutet av maj för bloggare. Många företag deltog och ett av de var Silver Cross som visade 3 senaste modeller av barnvagnar/sulky. Man skulle blogga om en av barnvagnarna senast 8 juni. Jag gjorde en research då det inte fanns så mycket info om de barnvagnarna innan jag bestämde mig att blogga om Silver Cross Reflex. Jag lade rätt mycket tid på både bilder och texter. Det skulle vara 3 vinnare.

Jag tror…och jag har bara sett 2 andra som bloggade/tävlade. Borde vi inte har vunnit per automatik. Borde inte företaget göra rätt för sig? Har de inte fått in så många blogginlägg som de hade hoppas och bara ignorerat de som har tävlat? Det är vilseledande! Eller hur ska man kalla det?

Nej, jag vill veta vilka som vann och är nyfiken på vad de skrev för att vinna.

Varför har ingen ifrågasatt, rädd för att inte få fler inbjudningar till andra bloggevent eller bloggsamarbete???

Jaja de har säkert utsett de som var värda…

Men om… Var ska anmälan göras? Konsumentverket?

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge