Kan man anmäla ett företag för utebilven tävlingsvinst?

Lästid: 1 min

Vad säger ni?

Jag vill påpeka att jag har inte vunnit MEN te heller någon annan vad jag kan se i företagets blogg. De kanske gör det annanstans och jag var inte bland de som har vunnit… Jag har mailat och frågat vad som har hänt med tävlingen, efter mitt 3e mail då fick jag svar 2 veckor senare och bara…

 

24 juni 2014 kl.11:33

“Hej!

Ursäkta sent svar. Vi återkommer med info om alla vinnare.

Med vänlig hälsning
Joanna”

 

Detta skrev hon vadå, strax innan hon gick på lunch? Idag typ 3 mån senare, mailade jag för 4e gången.

Det är ett välkänt företag som hade en tävling på sin VIP-dag i slutet av maj för bloggare. Många företag deltog och ett av de var Silver Cross som visade 3 senaste modeller av barnvagnar/sulky. Man skulle blogga om en av barnvagnarna senast 8 juni. Jag gjorde en research då det inte fanns så mycket info om de barnvagnarna innan jag bestämde mig att blogga om Silver Cross Reflex. Jag lade rätt mycket tid på både bilder och texter. Det skulle vara 3 vinnare.

Jag tror…och jag har bara sett 2 andra som bloggade/tävlade. Borde vi inte har vunnit per automatik. Borde inte företaget göra rätt för sig? Har de inte fått in så många blogginlägg som de hade hoppas och bara ignorerat de som har tävlat? Det är vilseledande! Eller hur ska man kalla det?

Nej, jag vill veta vilka som vann och är nyfiken på vad de skrev för att vinna.

Varför har ingen ifrågasatt, rädd för att inte få fler inbjudningar till andra bloggevent eller bloggsamarbete???

Jaja de har säkert utsett de som var värda…

Men om… Var ska anmälan göras? Konsumentverket?

Tags: No tags

Lämna en kommentar

CommentLuv badge