Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Kan du se vad Tilda har skrivit? 

Lästid: 1 min

Måns kom med lappen och ville att jag skulle titta vad Tilda hade skrivit. 

Tilda är 4 år och 3 månader. Hon kan nu läsa 1-10 så det underlättar när hon vill t ex titta på Doctor McStuffin och kan säga vilket avsnitt. När det är 11 och upp så säger hon “två-ett” fast hon menar egentligen kanske tolv så här blir det en gissningslek. Innan så var hon himla frustrerad över att vi inte förstod henne men jättelätt då om hon bara pekar på tvn och där “den, deeeeeen! NEJ INTE DEN!”. Nu kan jag säga samma till henne t ex be henne hänta en kokbok från bokhyllan och “den!”. Hela bokhyllan är full med kokböcker haha! Hon förstod poängen. 

Nu skriver hon också och är mer intresserad av att skriva och måla mer. Hon vill måla sin picknickbord men det stora projektet tar vi senare. 

Kan du se vad det står? 

Tilda var i sitt rum och pysslade på som säng. Hon har skrivit av ett märke eller logotyp. Det är 9 bokstäver 🙂 Scrolla längre ner för svar hehe

SVAR: GLOSSYBOX !!!

Print Friendly, PDF & Email

En kommentar om “Kan du se vad Tilda har skrivit? 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge