Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Kalö

Kalö
Lästid: 1 min

Pressresa med VisitDenmark och VisitDjursland

Sista dagen och några tripp innan vi alla skulle säga hejdå och resa hem på varsitt håll. Efter att frukosten och utcheckningen så åkte vi snabb till Grenå Strand och kollade in stället. Det var jättefint, varmt och inga människor ute så tidig på förmiddagen. Vissa passade på att hoppade i havet medan andra nöjde sig med att plocka snäckor.

Sedan åkte vi till vårt sista resmål… Kalö Slottsruin som ligger på en nationalpark i Jylland, där höll Gustav Vasa som fånge hos sin släkting Erik Eriksson Banér en gång i tiden men lyckades rymma. Tilda och jag var på väg ut till Slottsruinen men Tilda blev lite nödig så vi fick vända och där satt gick vi i vatten i stället som var rätt grund och kollade på fiskar.

På båten hem var Tilda och Filip faktisk uppe och hälsade på kapten. Båda barnen fick testa på kaptenkavajen. Får se nu om Tilda ändrar sig att hon vill blir Polis till kapten haha 🙂

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge