Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Kalas idag

Lästid: 1 min

Idag väntas det KALAS! 

Tilda har sett fram emot detta… de hon vet när det kommer till kalas är tårta, ballonger och presenter men det är dock inte hennes kalas så vi får hoppas hon sköter sig. Det är också nyttigt för henne att träffa andra barn utanför förskolan och vi föräldrar också att skaffa nya bekantskap. Kalaset är kl.15:30-19:30 så jag/vi ska ut och kika på en present till lilla Jonas som är 2-åringen. 

Detta blir Tildas andra födelsedagskalas hon ska på. Innan var det Lucas 2 års kalas. Vi har inte haft något kalas för Tilda ch det lär inte bli något i år heller om bebben kommer på hennes 3 års dag. 

  

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge