Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Kalas hos Leo

Lästid: 2 min

Igår var vi på kalas hos Tildas dagiskompis Leo! Leo fyllde nyligen 2 år och hans syster Ada fyllde 4 år. 

Först var Tilda såklart blyg och ville vara i famnen runt 30 min. Sedan vände det och hon studsade på soffan. Hon var inne lite överallt å lekte med alla leksaker hon kunde hitta. Det var huset fullt med vuxna och barn, stora som små bebisar. Jättekul att träffa nytt folk och nyttigt för Tilda att lära sig umgås med andra barn.

Jag tog med kameran och plåtade lite. Vet ju hur det är när man själv har fester och man inte hinner göra så mycket mer än att fixa å underhålla gästerna. Här kommer några av runt 100 bilder jag tog. Självklart var det många flera gäst men jag har fått ok från Leos föräldrar att visa. De andra som inte syns har jag alltså inte frågat 🙂

  

Här är den söta Leo som kunde “skratta” när mamma Emma uppmanade honom att skratta och då visade han alla sina tänder, en riktig charmtroll!

  

De flesta av barnen de 10 barnen lekte fint. Tilda kunde ju bli lite väl ego och tyckte att hon var först där med vissa leksaker. Leo har varit snäll och gett tillbaka sina leksaker till Tilda när hon grinade. 

  

Dags att slita upp alla presenter! Från oss fick Leo en bok som heter “Bajs-Plutten” som Tilda också har plus en till bok där den heter just “Leo”. Ada fick en Ap-bingo som jag tyckte verka kul.

 

Vad vore en fest utan mat! Här har Leos pappa “Kool” och hans syster “Goong” som kom med hela familjen från Linköping och hjälpte till med maten. De bjöd på en het och en mindre het currygryta, wokade grönsaker, stekta nudlar, vårrullar och chicken Nuggets. De har stått i sedan gryningen och framåt mot kl.14! Tilda älskade stekta nudlar med små vårrullar till och hon åt 4 st vårrullar! 

  

På bilden ser vi Leos pappa Kool och syster Ada å så faster Goong med sina döttra. Det var också kul att se så många halvthai barn och nu känner jag fler mammor som är gifta med thaimän!

  

Är kalaset slut? Var tog alla vägen? Hehe. Tyckte att det var kul när alla skulle in i köket för tårta och sjunga för barnen. Pojken satt ensam en kort stund och undrade vad som hände så jag underhållade honom lite med kameran. 

Vi hade tänkt vara på kalaset till kl.16 för Måns hade typ bestämt träff med en gammal vän. Det var så kul och vi lämnade inte kalaset förrän kl.18. 

Tack till Emma, Kool, Leo och Ada för kalaset och den goda maten å inte minst den thailändska gästfriheten! Vi kommer säkert att umgås mer i framtiden. Det talades redan om en grillning i parken 🙂

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge