Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Kalas hos Göteborgsmamman

Lästid: 1 min

Dagen som Tilda hade väntat på! Kalas hos Göteborgsmamman Malin för lilla Elise fyllde 2 år i veckan! 


Det var ett mycket trevligt kalas för vuxna och barn med goda kladdkakamuffins med glasyr, tårta och massa gott. 


Med Emmas Lucas och vår Tilda så blev det genast extra fart med spring i benen på de två haha! Tur att Malins familj bor i ett stort och rymligt lägenhet i stan. Vi träffade också Malins och hennes sambos släkt så det var väldigt familjärt. 

Födelsedagsbarnet Elise 


Lucas lekte med kassaapparaten och Prim fick ligga på magen och så som hon försökte nå och ta på allt hehe


Kan säga att jag åt minst 5 pinnar ☺️ jättegoda med choklad och kokos. 


Elise fick en likadan mattallrik och kopp som Tilda från Done by Deer men i ljusrosa 

Och lite kalasfin var man ju 🙂

För fler bilder kolla in Göteborgsmammans inlägg om kalaset här! 

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge