Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Kabinväskor för barn

Lästid: 1 min

Detta är inget samarbete kan jag berätta direkt. Vill bara visa de fina kabinväskorna som min mamma köpte till barnbarnen från Thailand. Det finns mycket fina saker där och många plagiat men dessa är äkta Disney Frost och Sanrio Hello Kitty ?


Min mamma såg de och frågade inte ens vad de kostade. Sen blev hon lite paff tror jag att de kostade typ 1200 Baht/styck! Runt 300kr då. 

Dessa har hjul och funkar som ryggsäcks. 


Prims Hello Kitty vägdd lite då den var proppade med leksaker i väskan och hon vinglade när hon gick runt med den haha!

Nu är de redo för Kuba yeay! Tilda pratar faktisk om Kuba och hotar med att vi föräldrar inte skulle få följa med om vi inte gör som hon säger! Höhöhö!

Print Friendly, PDF & Email

2 kommentarer om “Kabinväskor för barn

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge