Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Julklappsjakt och Liseberg

Julklappsjakt och Liseberg
Lästid: 2 min

Äntligen somnade alla! Jag har haft en halv dag med julklappsjakt på stan och hittade en julklapp till Måns. Nu när han fick reda på att jag hade en julklapp till honom så uttryckte han sig att han måste nu på jakt efter en till mig. Dock har vi inte sagt att köpa något men jag tror han kommer gilla sin och har väl nytta av.

Vi skulle mötas upp på stan så drt var lägligt att det var gratis paketinslagnimg i Nordstan. Det var ett gymnasieklass som bidrog med paketinslagning och man fick skänka en slant som skulle gå till en skola i Senegal tror jag.

Måns julklapp kom jag på igår att jag skulle köpa om jag hittade något som verkar bra. Sedan blev det julklappsjakt till julklappspelet och jag tycker att det var lite svårt att hitta något kul för 150-200kr. Då gjorde jag som jag brukar. Att jag köpte något som jag själv skulle vilja ha. Mitt innehåll i paketet matchar Måns haha. Vinner man Måns så vill man nog ga mitt paket också 😛

Hann sedan hem för lunch plus paketinslagning innan jag hämtade barnen på förskolan plus grannflickan på hennes förskolan. Barnen hade pratat om Liseberg hela veckan i förskolan sade fröken. Vi skulle dit i tisdag men Tilda frågade om A kunde följa med och eftersom vi skulle vara barnvakt för A så tog vi Liseberg igår.

Det blev en liten utmaning med två 5-åringar och en 2-åring. Tilda och A lyssnade ju inte riktig för när de är tillsammans så blir det alltid mycket kreativitet och fix som de BARA måste göra. Vi höll det i alla bara till Kaninlandet och de fick inte åka något. Taskigt med ju mer tjat från de så ville jag inte ge efter. Sedan gillar Tilda inte heller att åka snabba saker så lilla dalbanan eller snurrande tekoppar nepp. De ville också bestämma massor som t ex att de skulle äta där inne. Inget käk heller för vi bestämde att vi skulle äta på Donken och inte därinne. Så det här med att sätta gränser… De små vill tänja på gränserna rätt så flitig.

Det blev Donken och barnen ville gärna äta där. Måns ville äta hemma till På Spåret men här tyckte jag att det var lika bra att inte ta hem skräpet. Väl hemma så började jag packa inför resan norrut imorn. Det tog ju sin lilla tid och på nåt sätt så kändes det som att jag packade ner alla barnens kläder. Det var en hel del så bilen kommer vara knökfull.

Dumt att skriva att man inte ska vara hemma haha men As mamma ska vara hemma så hon kan hålla koll.

Hur firar du jul?

Jag blir tokig varje år nu när vi har barn. Nästa år vill jag fira utomlands!

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge