Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Julklappar till matnördar

Lästid: 1 min

Jag hade inte önskat mig något särskilt och jag har inte köpt något till Måns. Jag blev överraskad att han hade köpt till mig men ändå inte så förvånad när jag öppnade julklapparna haha! Jag brukar tänka att jag köper oftast något som jag skulle vilja ha eller uppskatta.

Inga kokböcker i år!

Måns önskade sig en gräddsifon, Butterscotchlikör och Chartreuselikör. Av Måns fick jag en universaltermometer och 2 Moscow mule kopparmuggar. Av Måns föräldrar fick jag en 3,5 kg himalayasaltsten, “Rice” assietter från Bruka och handtvål från Rituals.

Den bästa julklappen till mig och Måns skulle nog vara en barnvakt och vi åker på en retreat och spa eller nåt. Detta tänker jag att vi ska göra nångång under 2018 då jag kan plocka ut en hotellnatt från Hotels.com.

Jag är rätt dålig på att utnyttjar presentkort för jag glömmer bort dem. Jag har en läppfiller och 500kr på Rapunzel of Sweden (som har gått ut) som jag vann på två olika event. Sedan har jag gett bort en del för jag är dålig på att använda upp saker.

Vad har du önskat dig?

Vad är den sämsta presenten eller julklappen du har fått?

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge