Jag hade inte önskat mig något särskilt och jag har inte köpt något till Måns. Jag blev överraskad att han hade köpt till mig men ändå inte så förvånad när jag öppnade julklapparna haha! Jag brukar tänka att jag köper oftast något som jag skulle vilja ha eller uppskatta.

Inga kokböcker i år!

Måns önskade sig en gräddsifon, Butterscotchlikör och Chartreuselikör. Av Måns fick jag en universaltermometer och 2 Moscow mule kopparmuggar. Av Måns föräldrar fick jag en 3,5 kg himalayasaltsten, ”Rice” assietter från Bruka och handtvål från Rituals.

Den bästa julklappen till mig och Måns skulle nog vara en barnvakt och vi åker på en retreat och spa eller nåt. Detta tänker jag att vi ska göra nångång under 2018 då jag kan plocka ut en hotellnatt från Hotels.com.

Jag är rätt dålig på att utnyttjar presentkort för jag glömmer bort dem. Jag har en läppfiller och 500kr på Rapunzel of Sweden (som har gått ut) som jag vann på två olika event. Sedan har jag gett bort en del för jag är dålig på att använda upp saker.

Vad har du önskat dig?

Vad är den sämsta presenten eller julklappen du har fått?