img_5553-1

Årets Julkalender 2016 hos På Smällen!

Lästid: 2 min

Årets Julkalender 2016 är här!

För fjärde året i rad har min vän På Smällen!-Emma knåpit ihop en Julkalender. Emma har även den här gången slagit sitt rekord (det har hon gjort varje år) med vinster värda tillsammans över 26 000 kr, jättekul! Detta vill varken du eller jag missa! Jag vann visserligen INGENTING förra året. Jag får ha lite mer tur på utslagsfrågor! Avslöjade jag nåt nu? Haha! Nej jag vet inte vilka frågor hon kommer köra. 

Så här skriver Emma:

“Jag är superduperexalterad över årets julkalender! Det är fjärde året i rad som jag anordnar detta och varje år har jag slagit rekord! I år så uppgår det totala vinstvärdet till 26 502 kr, vilket är nytt rekord! Dessutom är värdet på varje lucka höjt ganska rejält gentemot förra året 🙂 Alla varumärken som är med i år är noga utvalda”

På Smällens BloggJulkalender 2016 På Smällens BloggJulkalender 2016

Lite om reglerna…

“För att vara med och tävla i alla julkalenderns luckor så behöver ni bara göra en sak först! Ni behöver dela min bloggjulkalender och länka till mig i valfritt socialt medie. Ni väljer själva om ni vill göra det via facebook, instagram, egen blogg etc. När ni har gjort er delning skickar ni en länk eller en printscreen till pa.smallen@hotmail.se Ni behöver bara dela EN gång för att vara med i alla julkalenderns tävlingar!

Har ni varken facebook, instagram, blogg eller något annat socialt medie som ni kan dela på? Då går det också bra att maila 5 vänner och tipsa om min i bloggjulkalender. Glöm inte att lägga till mig som mottagare också så att jag ser att ni har tipsat era vänner!

För mer information, klicka på bilden för att komma till Emmas blogg!

Så imorgon smäller det hos På Smällen jippie! Det ska bli spännande att se vad hon har hittat på och knåpit ihop för frågor och vinster.

Lycka till! ♣

Tags: No tags

Lämna en kommentar

CommentLuv badge