Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Julhetsen och julstressen

Lästid: 2 min

Känner du av julstressen?

Jag har liksom inte tid eller ork att pynta hemmet eller handla julklappar. Beställde julklapparna till alla barnen som skickades direkt upp till Funäsdalen där vi ska fira jul i år. Vi siktar på att vara där typ varannat år nu när vi har barn. Det har blivit lite meningsfullt igen att fira jul. För barnens skull. Dock orkar jag bara inte julstöka. 

Mitt hem är hur stökigt som helst dagligen och dammsugaren är framme jämt. Den enda som har lagt tid på att julbaka var Måns som har gjort Trillingnötter, chokladtryfflar och saffranbiscotti. Jag har liksom 24/7 mjölkbank-service och annat med två rastlösa barn.

Jag bloggar nästan ingenting om julen. Det är så stressigt och jag vill inte bidra med den julhetsen och julstressen som redan finns i bloggar och andra media.

En bild från 4:e oktober när jag var inne på ÖB då de förberedde inför julen!

Och alla julkalenders tävlingar!

Jag siktade på att tävla i jättemånga men det har istället bara blivit några få gånger. Att tävla hos bloggvänner blir bara som att man stödtävlar dvs att man vinner sällan. Det är för läsarna vi bloggare skapa tävlingar och raggar sponsorer för. Det tar även mycket på tid, energi och betc med jobb bakom så allt kredd till mina bloggkollegor.

Läste även nånstans att alla julkalender-tävlingar är orsaken till att internet kommer att gå under haha! De är som ett virus som håller i sig i 24 dagar eller hela december 🙂

Jag samlar dock energi för nya projekt 2017. Jag hoppas på att jag har mer ork och tid och framför allt egentid (ja…jag vet att vissa tycker att egentid har man inte när man har barn och då ska man inte skaffa barn) så att jag kan både bli en bättre sambo och mamma. 

Det är inte bara julstressen utan rena stress som dränerar min energi just nu. Så några dagar i fjällen kanske kan göra gott… Stugan full med 8 vuxna och 4 barn. Yes!

Print Friendly, PDF & Email

En kommentar om “Julhetsen och julstressen

  1. Bara ett barn och jag e helt slut på semestern!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge