Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Julevent på Kurragömma i Borås

Lästid: 2 min

Kurragömma – en magisk leksaksbutik

Jag har ju aldrig varit i Borås och tyckte att hela familjen kunde hänga med då jag skulle på ett julevent hos Kurragömma i Borås. Jag bokade in oss på hotell och när vi kom fram så tog jag en mycket kort promenad till butiken. Prim fick följa med i bärselen,  Måns och Tilda skulle hitta på något själva och kom dit senare. 


Det var verkligen en magisk leksaksbutik. Här kan man gå runt länge och man vill köpa allt från leksaker till barnrumsinredning och maskeradkläder. Allt för barn finns här. Alla som jag är bekant med eller hänger gärna en längre stund med var också där t ex Emma, Petra, Malin. 


Tjejerna i butiken laddade med att skämma bort oss. 


Det var popcorn, självplock godis och julmust. Rimtävling är ju ett måste när det är Jul. Jag slängde ihop nåt kort men passade in med “Docka” hehe


Barnrumsinspo Hanna (vit klänning) är en av Kurragömmas ambassadör och hon var på plats och slog in alla paket åt alla som handlade under kvällen. 


Emil Gullhamn från gruppen State of Drama uppträdde live och sjöng två låtar för oss. Låten “En stilla jul” finns ute nu och jag har lyssnat på den i Spotify 🙂


Det var även tävlingar och såklart goodiebag som fick följa med hem.Kurragömma
har utsetts till Årets butik i Sverige 2012 och har man inte vägarna förbi Borås så tycker jag att du ska kika in deras webshop 🙂


Tilda tittade runt över allt. Jag trodde först att hon skulle vara jobbig och skulle vilja ha allting och icke. Hon tyckte att det var kul att det var så mycket att titta och klämma på. Det var nog popcornen hon var så upptagen med…


Avslutar inlägget med Guardian Angels Sweden som designa och säljer kläder, smycke och pyssel för unga flickor. En del av vinste går till att hjälpa utsatta flickor. 

Goodiebag har jag inte öppnat för det vill jag vänta med till Julafton 🙂

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge