Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Julevent på Cecilias Leksaker i Kungälv

Julevent på Cecilias Leksaker i Kungälv
Lästid: 1 min

Ett PlayMais paradis…

För två veckor sedan var Emma och jag bjudna till Julevent hos Cecilias Leksaker som Larsens liv-Desirée anordnade.

Desirée och Cecilia (Bild: Tessochlex)

Cecilia jobbade som förskolelärare och brinner för ekologiska, giftfria & hållbara leksaker. Därför ger hon 100% på att starta sin leksaksbutik med just de tre ledorden, dock är allt i butiken inte helt ekologiskt men alla produkter har valt ut med omsorg. 

Playmais, Playmais & Playmais 🙂 De är precis som majskrokar. De är lekfulla, färgglada och glutenfria. Färgämnen kommer fram vanliga matfärger men skall helst inte ätas de de färgar av sig. 

Vi pysslade,ritade, testade olika pennor och färgpennor. 

Club Evergreen stod för kvällens supergoda plockmat. Det bjöds även på alkoholfri cider, Gazpacho, oliver, bönröra med tunnbröd-sticks, Crostini med rostad kronärtskockscreme och Omelett med fänkålsbakad lax. 

Alla gäster…

Bildkollage av Desirée, foto: Tessochlex
Bildkollage av Desirée, foto: Tessochlex

Nazimas Mat & Hem, Hannah Kühnel, Fru ReinholdFamiljen NordbergPå Smällen, Thaimorsan, By Sara, Melinda Johansson, Tappa Kilon, Hummingbird & Tessochlex

Goodiebag


Inget bloggevent utan goodiebags och innehållet bestod av;

Body Oil från Rapsodine
Akumati tvål från ClearLife.se
Mandelskorpor från HMS Foods AB
Handkräm från Rosenserien
Playmais, Playmais One, Marackas & Gelly Roll från Cecilias Leksaker
Skärp från Sporthyra Kungälv
Entrébiljett till Barnens Lekstad

Tack till Desirée, Cecilia och alla sponsorerna! 🙂

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge