Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Juldag = skrubbadag ?

Lästid: 1 min

Juldagen brukar vara lite tråkig i alla fall om man bor i storstäder…eller?  Butikerna är stängda förutom elektronikbutiker som började mellandagsrea redan kl.8:00. Här är det en slappardag och skrubbadag för min del…skrubb menas…väggar och inte nåt på spa hehe

Vi har sovit länge, vilat, kollat på filmer, ätit rester från gårdagens julmat…och så har jag skrubbat i mina föräldras kök till och från. Inte för att klaga men sedan jag har flyttat hemifrån för 15 år sedan så har ingen typ städat mer än dammsuga och svabba. Huset är över 50 år gammal och det finns mycket man skulle kunna göra och renovera. Mina föräldrar prioriterar jobb och resor till Thailand så huset typ förfaller inifrån. JAG ser inte fram emot den dagen de tänker sälja huset! 

Tilda har pärlat jättemycket och bjudit pappa att sitta med och leka. Elsa-dockan älskar hon men Elsa får inte vara med och sova i sängen! 

Hur har era jul varit? Hoppas att ni har fått vad ni önskat er! 😊 

  
Grönkålssoppa med gravad lax. Jag föredrar grönkålssoppa utan grädde har jag kommit fram till.  

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge