Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Jordgubbsfrossa!

Jordgubbsfrossa!
Lästid: 1 min

Oj vad jag och barnen har frossat i jordgubbar!

Vi har frukt & bärförsäljare på Backaplan som tar in olika exotiska frukter dagligen. Just nu är det jordgubbar i mängder varje dag så jag har handlat jordgubbar varannan dag liksom och 2 kg åt gången. Det dumma är att de jordgubbarna blir dåliga fort. Så vad jag har gjort var att blötlägga de i en stor bunke med vatten plus ca. 2 msk ättika innan de åkte in i kylen. Score!

Jag har köpt 2 kg jordgubbar åt gången. Tilda ville göra glasspinnar så vi har kört 1 kg färska jordgubbar i blender utan extra tillsatser. Det var en batch som inte blev bra enl. Tilda då jag hade haft i lönnsirap och lime. Hon höll fast vid att det var godare med bara jordgubbar. Så vad gjorde mamma… spetsade den batchen med Bacardi och Cointreau. Det blev frozen strawberry Daiquiri som vi kan ta fram…kanske ikväll 🙂

Är det nån mer som gillar att äta jordgubbar med ovispad grädde och socker? 🙂

Bästa mellanmålet haha!

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge