Frida Fahrman & jag

Jollyrooms Goodiebag & Frida Fahrman

Lästid: 1 min

Idag är jag gräsänka igen. Måns är i Oslo mån-ons å han är råförkyld stackarn. Jag och Tilda har bara varit hemma å det gick inte så bra att försöka städa eller bara plocka undan nåt när den lilla vildingen vill bara rota ut allting på direkten. Annars har jag suttit och sugit på ett inlägg som jag håller på sammanställa å det kommer senare för det har lite med en tävling som jag vill delta 🙂 Mina två nya hobby, tävla och blogga… ^_^

Eftersom jag har varit lite tyst idag så slänger jag upp lite bilder från igår så ni nattugglor kan ha nåt att titta på hehe. För er som missade detta event kan jag berätta att det var verkligen trevligt och jag deltog i alla tävlingar.

image

 Några av utställarna NGbaby, Troll, Elodie, Silver Cross, Vitamin Well, Nobe och Ella’s Kitchen m.fl.

imageMånga tävlingar och fina priser man kunde vinna!

Måns och jag fick varsin goodiebag och vi fyllde barnvagnen med några drycker från Vitamin Well och Nobe plus massor av Ella’s Kitchen nya produkter som skorpor och majspuffar med olika smaker. Vågar nästan inte lägga upp bild på dem, jag skäms..

imageJag vann Weledas produkter 🙂

Igen fyyyy skäms gaaahhaha! Men andra plockade också… Det var så att jag fick av någon delade ut, ag tog själv, Måns tog också å så en vännina som var med fick också…därför blev det så mycket. Tildas snart 7 mån kusin Philip ska få en goodiebag och massor av nom-nom att mumsa på.

image

 

Goda majspuffar från Ella’s Kitchen med t ex ost & tomat, de smakade faktisk tomat.

Tack Jollyroom!

***Tips!*** Följ mig! Snart kommer min absolut första bloggtävling, en liten men jag lovar att den lyckliga vinnaren kommer bli så fin. Säger inget mer… ziiiip!

 

Tags: No tags

5 Svar

Lämna en kommentar

CommentLuv badge