Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

 • Reklamsamarbete
 • Sponsrade inlägg
 • Ambassadörskap
 • Show up/meet up
 • Receptskapande
 • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
 • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Jollyrooms Goodiebag & Frida Fahrman

Jollyrooms Goodiebag & Frida Fahrman
Lästid: 1 min

Idag är jag gräsänka igen. Måns är i Oslo mån-ons å han är råförkyld stackarn. Jag och Tilda har bara varit hemma å det gick inte så bra att försöka städa eller bara plocka undan nåt när den lilla vildingen vill bara rota ut allting på direkten. Annars har jag suttit och sugit på ett inlägg som jag håller på sammanställa å det kommer senare för det har lite med en tävling som jag vill delta 🙂 Mina två nya hobby, tävla och blogga… ^_^

Eftersom jag har varit lite tyst idag så slänger jag upp lite bilder från igår så ni nattugglor kan ha nåt att titta på hehe. För er som missade detta event kan jag berätta att det var verkligen trevligt och jag deltog i alla tävlingar.

image

 Några av utställarna NGbaby, Troll, Elodie, Silver Cross, Vitamin Well, Nobe och Ella’s Kitchen m.fl.

imageMånga tävlingar och fina priser man kunde vinna!

Måns och jag fick varsin goodiebag och vi fyllde barnvagnen med några drycker från Vitamin Well och Nobe plus massor av Ella’s Kitchen nya produkter som skorpor och majspuffar med olika smaker. Vågar nästan inte lägga upp bild på dem, jag skäms..

imageJag vann Weledas produkter 🙂

image

Goda majspuffar från Ella’s Kitchen med t ex ost & tomat, de smakade faktisk tomat.

Tack Jollyroom!

Print Friendly, PDF & Email

5 kommentarer om “Jollyrooms Goodiebag & Frida Fahrman

 1. Ja oj det var mycket! Men å andra sidan är det ett riktigt säkert pr-trick. Du skriver om det, fler läser och tipsar.. Så skäms inte för det. Ni kan mumsa på med gott samvete tycker jag allt 🙂

  1. Tror mest att det var Måns skämdes över mig hahaha… Puffarna är goda för jag nom-nom de med å de ligger verkligen överallt.

 2. Åååå nästa gång får du ta med mig;) ser jätte smarrigt ut. Köpte dom skorporna med mjölk och vanilj till C förut, nom nom så va en skorpa borta i ett naffs:) haha
  Ses snart?:)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge