Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Jollyfesten 3-17 mars – DU är bjuden! 

Lästid: 1 min

Tips, tips och tips!
Detta vill DU absolut inte missa!

❤️ J O L L Y F E S T E N ❤️

Dags att börja fira in våren och detta vill Jollyroom.se göra genom att bjuda på en superfest i två veckor!!!

Så fr.o.m imorgon torsdag 3/3 startar kampanjen och VARJE DAG fram till den 17/3 kommer Jollyroom att presentera produkter till kanonpriser! Du hittar allt från vagnar och babysitters till inredning och kläder!


Klicka på bilden för att komma direkt till festen och fynda!

Fynda varje dag mellan 3 – 17 mars!

/i samarbete med Jollyroom

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge