Tilda somnade i bärselen på min rygg. Att hon kämpade emot att sova trots att hon var jättetrött och somnig. Varje gång hon slumrade till så ryckte hon upp sig själv eller stod på alla fyra och grät. Den här helgen har hon verkligen blivit duktig på att stå upp om hon har något hon kan dra sig upp med. Tur att vi har en gnagskydd som vi fick med när jag köpte sängen, för hon stod och gnagade när pappa Måns skulle natta henne. Förutom att hon är duktig på att stå så har hon ett nytt ord också…nejnejnejnejnej! Lätt att komma ihåg när jag går runt och tala om för henne nejnejnejnejnej hela dagarna.

Inget hjälpte ikväll för att hon skulle somna och det sista jag gjorde var att plocka fram bärselen. Vi kan alltid lita på vår bruna Pognae. Så fort jag tar fram den så blir Tilda pigg å glad och splattlade, och hon visste precis vad som skulle hända näst….åka på mamma, dra lite på hennes nackhår å nyper henne hårt i överarmen. Hon somnade efter en stund av gnäll och försökte dessutom slita sig loss. Men hon somnade tillslut. Att hon orkade…

Det känns inte som att nattningsrutiner skulle funka nu. Hon kommer att sova och vakna på olika platser när vi reser. Hon är aktiv på dagarna men superpigg och vill leka på kvällarna. Vi har slutat ge henne kvällsbad men lika pigg där. Tips eller förslag, någon?