Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Jobba utomlands eller starta eget?

Lästid: 1 min

Jag verkar har maxotur när det kommer till jobb och att hitta å få ett jobb trots mina meriter och vad jag kan. När jag väl jobbar så är det 150% och bangar inte för att kavla upp armarna och rycka in eller skita ner mig. Ändå har jag blivit blåst många gånger om.

Jag har lärt mig att, ska man jobba med svenskar och i Sverige så kan man inte göra för mycket, man ska inte sticka ut, ska inte jobba övertid än vad som sägs för du får inte en krona extra även du tyckte att dina kollegor “satt i skiten” upp till halsen och företaget var under bemannade.

Jobba utomlands har jag provat ett antal gånger… Mallorca, Bangkok och i en pytte liten by i Wales. Allt detta var inom hotell och restaurang. Det var också många upplevelse… och många osunda vanor efter jobbet och ensamhet.

Så vad nu då?
Jobba utomlands igen för att jag inte kan få ett jobb i Göteborg?

Starta nåt eget? Tanken har slagit mig måååånga gånger. Att start ett litet restaurang är inte helt fel med tanken på vad jag kan men man blir fast i sitt eget. Det är så vad det är med allt som är ens eget… Ett extra barn att sköta och vårda. Idén finns ju. Kapital saknas.

Får se hur jag gör…

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge