Jobba i Thailand?

Lästid: 2 min

Om jag ska fortsätta på förra inlägget… Detta är ganska färskt men jag tycker att det låter sååå kul och vill berätta.

Det kom ett tips från lille-brorsan i Thailand att tolk behövs i 8 veckor i början av nästa år. Mailade direkt till den ansvarige och det verkade lovande! Men saker kan såklart ändras. Jag finns ju här, de kanske har en annars i Thailand.

Det är ett “projekt” som thailändarna ska hjälpa svenskarna med. Tolken ska vara direktlänk mellan thai-team och svensk-team mitt i händelsernas centrum. Det verkar vara hur kul som helst och jag kan ju svenska, engelska å thai flytande som de ville ha. Eget boende också å 100% safe och alla bor på samma ställe. Igen… Allting kan ändras.

Jag har inte fått jobbet än.
Vad händer om jag får det då?
Tilda får gå heltid i förskolan och Måns jobbar som vanligt om han inte tar ut föräldraledig nån dag… eller om han inte ansöker om tjänstledighet och följer med! HerreBuddha! Det är 7-8 veckor och jag har varit borta från Måns 7 månader när jag jobbade i Wales. Det tärde på förhållandet. Nu har vi barn och det är annorlunda.

Självklart har jag sagt till Thailand att jag har en man och ett barn här som jag skulle vilja ha med. Nu är det Thailand vi pratar om och de flesta jobbar annanstans medan deras barn bor hos nån annan släkting eller så har man en nanny 24h som man får kånka med.

Nåja jag väntar på mer info.
Lön? Ja rätt bra för att vara en thailön. Vi pratar om 5-siffrig per vecka och 5 dagar per vecka jobb inkl. bostad.

Vad är det då för jobb?
Kan såklart inte säga mer ännu ifall det blir av men spännande är det. Många spänningar i jobbet också. Ni får gärna gissa 😛

Nu håller vi tummarna!
Tack bro’!

IMG_5741.JPG
(Bild: Phuket.com) Arbetsplatsen 🙂

Tags: No tags

Lämna en kommentar

CommentLuv badge