Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Jobb// CV o PB

Lästid: 2 min

Har ni någon gång skrivit ett CV och Personligt brev?

Alla har inte gjort det. Alla har inte behövt göra det. Alla söker kanske inte den typen av jobb som jag, som kräver att man skickar in sitt CV och personligt brev (PB).

Hur många gånger har man/jag inte googlat på t ex “Så skriver du ett vinnande CV”. Alla säger samma sak. Att man bör anpassa sitt CV efter det jobb man söker. Det är ju inte alltid lätt. Hur vet man då att man har gjort allting “rätt”? Jag kan säga att ALLA arbetsgivare LÄSER INTE CV och PB. Det gjorde inte jag i alla fall när jag fick göra en rekrytering. Det gäller att sticka ut och ha med relevanta info och anpassar sitt CV och PB efter jobbannonsen och företaget man vill jobba med.

Hur många låter vänner, familjemedlem eller någon annan som man litar på dubbelkolla å korrekturläsa ens CV och PB? Jo, det bör man göra.

Vad kan det bero på, att mitt CV o PB som har funkat, inte funkar på senare tid när jag söker jobb?

Ibland undrar jag också, jag har erfarenhet, kunskap, är en fena på datorer och kan anpassa mig eller lära mig fort om något jag inte kan MEN… vad är det då? Mitt namn och mitt utseende? Kostar jag för mycket? Det är inte ovanligt att man anställer okunniga och yngre som kostar mindre som någon kollega får lära upp…

Det är bara stor konkurrens på arbetsmarknaden å det finns inte hur mycket jobb som helst inom det jag vill jobba med.

Varför skriver jag detta. Jag känner mig lite rostig i att skriva CV och PB även jag har gjort det säkert 100 gånger.

Hur många sitter och slipar på sitt CV och PB just nu?

 

*Uppdatering – Se även nästa inlägg “Maximera chans att få jobbet!?”, klicka här!

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge