Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Jappa?

Lästid: 1 min

Tilda har döpt sin nya docka till Jappa!

Jag kan lova och svär att Tilda har kommit på namnet helt själv. I söndags fick hon dockan i födelsedagspresent av farmor. Alla kallar dockan nu för Jappa.

Tildas docka heter “Jappa” och han har fått låna bebiskläder…

Men vad betyder Jappa??? Måns skulle döpa sitt fotbollslag i FIFA spelet och spelet sade ifrån att hans lag fick inte heta Jappa eftersom namnet innehåller “olämplig innehåll”. Ordet finns i alla fall inte i SAOL så det är bara slang.

Såklart googlade jag. Såklart var det som jag misstänkte…såklart. Kan ni gissa? Googla själv så. Allting har med sex att göra men jus ordet  “jappa” har gjort sig känd tydligen genom programmet Ex on the beach. Sedan finns det ett företag som heter Jappa och det är en sajt för alla som söker extrajobb. Nu undrar alla säkert vad det är för extrajobb men det har nog ingenting med “att jappa”…

Starkars Jappa.

Print Friendly, PDF & Email

2 kommentarer om “Jappa?

  1. Så gulligt haha!

    Misstänker starkt att slangen kommer från turkiskans “yap” som betyder “göra”. Och används väl lite i den engelska betydelsen (“I’d do him/her” typ).

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge