Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Jakten på ankan och Salma

Lästid: 1 min

Måns byggde klart mini-köket och vi kom äntligen ut. Tilda blev ju trött och flippade ur, ville inte hå ut, ville inte åka vagn och var bara sur. Hon somnade i vagnen och hela turen på stan.

I år håller vi (jag) nyårsmenyn slim. Blev själv förvånad över att det var så få ingredienser haha.

Vi skulle ha ankbröst och jössös 450kr/kg på Saluhallen i stan. Vissa hade frysta och andra färska…eller “färska” för alla de var av samma märke.

Vi fick till Saigon Food och där har de hur mycket ankor som helst, frysta hela ankor som ankbröst. Priset för ett par ankbröst var 149kr.

Sedan skulle vi ha Salma lax och de var slut. Nu måste jag hitta på annat. Vi tar en runda imorn och köper allting. Jag gillar inte att handla festmat samma dag men men…

img_6630

Jo, Salma lax…nu undrar ni om gravida får äta sånt. Får man äta sushi lax så är detta inga problem. Enl. Salma Lax så har deras lax genom gått hög hygien och kvalitetskontroll. Laxen är färska och av finaaste del plus att det är lätt att hantera.

Nu blir det ingen Salma..

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge