Jagar rabattkoder

Lästid: 2 min

Vem gillar inte rabatter eller får saker billigare? Helst gratis men ja…

Jag samlar på koder t ex Libero blöjkoder som jag har växlat till mig några presentkort med 50kr/st lite då och då. Jag kan nog också säga att jag är en flitig rabattkod-/kupong-användare. Det är väl inget att skämmas för. Det är bara bra för oss konsumenter.


En sajt som jag kikar oftast in hos är Kampanjjakt.se. Om ni inte känner till det så kan jag berätta att den är idag SVERIGES STÖRSTA RABATTSIDA! De har funnits sedan 2009 och publicerar de senaste tillgängliga rabatter och kampanjer som finns hos Sveriges allra främsta nätbutiker t ex Lekmer.se, Hotels.com, Mat.se, Sleepo.se, Babyshop,se, Nelly.com, Zalando, HM, Ellos, Bangerhead, Scandic…listan är låååång.

De lägger alltså upp rabatter varje månad eller när det är aktuellt och vissa rabattkoder gäller bara en dag eller inom en viss period så man får hålla lite koll om man är intresserad av att fynda. Just idag var jag inne på att hitta rabatter till Hotels.com för ev. en getaway i Sverige under sommaren.

Så tips, tips, tips från mig! Happy shoping!  

Så ser det ut, det är bara att klicka dit man vill för att ta del av erbjudanden eller så dyker det upp rabattkod i rutan.

Inlägget är sponsrad MEN det är också ett bra tips till er som vill shoppa billigare, annars skulle jag lägga upp detta.

Tags: No tags

Lämna en kommentar

CommentLuv badge