Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Jagar rabattkoder

Lästid: 1 min

Vem gillar inte rabatter eller får saker billigare? Helst gratis men ja…

Jag samlar på koder t ex Libero blöjkoder som jag har växlat till mig några presentkort med 50kr/st lite då och då. Jag kan nog också säga att jag är en flitig rabattkod-/kupong-användare. Det är väl inget att skämmas för. Det är bara bra för oss konsumenter.


En sajt som jag kikar oftast in hos är Kampanjjakt.se. Om ni inte känner till det så kan jag berätta att den är idag SVERIGES STÖRSTA RABATTSIDA! De har funnits sedan 2009 och publicerar de senaste tillgängliga rabatter och kampanjer som finns hos Sveriges allra främsta nätbutiker t ex Lekmer.se, Hotels.com, Mat.se, Sleepo.se, Babyshop,se, Nelly.com, Zalando, HM, Ellos, Bangerhead, Scandic…listan är låååång.

De lägger alltså upp rabatter varje månad eller när det är aktuellt och vissa rabattkoder gäller bara en dag eller inom en viss period så man får hålla lite koll om man är intresserad av att fynda. Just idag var jag inne på att hitta rabatter till Hotels.com för ev. en getaway i Sverige under sommaren.

Så tips, tips, tips från mig! Happy shoping!  

Så ser det ut, det är bara att klicka dit man vill för att ta del av erbjudanden eller så dyker det upp rabattkod i rutan.

Inlägget är sponsrad MEN det är också ett bra tips till er som vill shoppa billigare, annars skulle jag lägga upp detta.

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge