Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Jag vill ha ett eget MOLN

Lästid: 1 min

Vore det inte kul att ha ett eget personligt MOLN eller CLOUD förvaring av filer, bilder, filmer…ja allt som man vill spara. Nu kan man skaffa en MY CLOUD! 

My Cloud finns i 2 TB, 4 TB och 6 TB. Den som är på 2 TB kostar runt 1500kr. Med My Cloud kan man ha boxen hemma och man kommer åt den överallt i världen! Det kan vara värt! 

Vi har sååå mycket bilder och filmer på Tilda å jättemycket bilder från olika resor. Det känns som datorn är på väg att säcka ihop. Med My Cloud skulle vi kunna föra våra bilder och föräldrarnas bilder som finns över allt just nu. 

Kolla in filmen! http://youtu.be/o2MDLXZ2IIc

  

  

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge