Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Jag vann en matkasse!

Lästid: 1 min

Fick ett meddelande via InstaDirect på Instagram från Reklamboxen.se ikväll och jag skuttade upp och ner på soffan! Woohoo! Bra början på december!

IMG_5427-0.JPG

JAG VANN Reklamboxen.ses Instagramtävling där man kunde vinna en matkasse (presentkort) från Middagsfrid.se med ett värde av 695kr! Man skulle dela tävlingsbilden och det var typ 70 tävlande.

Reklamboxen är en gratis app där du kan se reklamblad och erbjudande från olika företag nära dig! Du slipper massa reklam i brevlådan! Här har vi tagit bort “Ingen reklam, tack!” på dörren och vi får reklam minst 3 gånger/vecka!!! Mycket papper!

Så Reklamboxens app är en mycket bra tjänst om man vill slippa papper och det är ju bättre för miljön.

IMG_5431-0.PNG

IMG_5432-0.PNG

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge