Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Lucka nr.2: Jag vann en Lamaze larv

Lästid: 1 min

Idag hann jag bara tävla i en bloggtävling och det var hos På smällen. Annars vara det några tävlingar till på Instagram.

Och jag vann! Idag i LUCKA NR.2 var vinsten en larv från Lamaze 🙂

Tilda har redan en sånn och trycker man på nosen så spelar den musik med Lambada-toner. I larven så finns det en bjäll om man skakar så låter den. Så en känna och klämma leksak. Passar bra till kusinen/kusinerna….ja en ny kusin är på väg i april 🙂

Så här ser den ut! Tackar!

image

 

Se.. Det är kul att tävla 😛

Kolla in min LISTA – JULKALENDRAR 2014 här!

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge