Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Jag kom också med i en tidning

Lästid: 1 min

Jag skrev “också”… för att På Smällen – Emma har nyligen avslöjat att hon ska vara med i en tidning. Jättekul. Detta visste jag efter att vi avslöjade detta för varandra i fredag haha…typ “ska du? Det ska jag med!” 😛 Emma ska även fotograferas i Stockholm för tidningen så det är lite större å seriöst. Annars så får man skicka in text och bilder typ.

Vilken tidning ska hon vara med? Vilken ska JAG vara med? 

Det avslöjar jag såklart inte nu hehe… Emma får göra sitt och det är för att jag inte vet vilket nummer det kommer vara MEN i februari är det för mig del. Jag har alltså blivit kontaktad via mail i november och sedan telefonintevjuat av en journalist. Jag har godkänt texten och skickat in en bild på mig och Tilda.

Spännande…och det var klart att jag tänkte på hur jag skulle säga allting men jag lovar att jag kan stå för mina ord.

IMG_2380.JPG

 

Det var den här bilden jag skickade in, har inte många bilder på mig och Tilda men Måns lyckades knäppa några bra med lite vägledning 🙂

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge