Jag kom också med i en tidning

Lästid: 1 min

Jag skrev “också”… för att På Smällen – Emma har nyligen avslöjat att hon ska vara med i en tidning. Jättekul. Detta visste jag efter att vi avslöjade detta för varandra i fredag haha…typ “ska du? Det ska jag med!” 😛 Emma ska även fotograferas i Stockholm för tidningen så det är lite större å seriöst. Annars så får man skicka in text och bilder typ.

Vilken tidning ska hon vara med? Vilken ska JAG vara med? 

Det avslöjar jag såklart inte nu hehe… Emma får göra sitt och det är för att jag inte vet vilket nummer det kommer vara MEN i februari är det för mig del. Jag har alltså blivit kontaktad via mail i november och sedan telefonintevjuat av en journalist. Jag har godkänt texten och skickat in en bild på mig och Tilda.

Spännande…och det var klart att jag tänkte på hur jag skulle säga allting men jag lovar att jag kan stå för mina ord.

IMG_2380.JPG

 

Det var den här bilden jag skickade in, har inte många bilder på mig och Tilda men Måns lyckades knäppa några bra med lite vägledning 🙂

Tags: No tags

Lämna en kommentar

CommentLuv badge