Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Jag har vunnit en BOB Revolution SE

Lästid: 1 min

För några veckor sedan tävlade jag på Barnsemester.se om att få delta i utmaningen BOB Revolution SE – Out and About Adventure. HELT OTROLIGT, JAG VANN! Jag var inte ensam om att vinna så det var 15 andra lyckliga familjer som också vann. Familjerna får varsin barnvagn (BOB Revolution SE) som ska testas i utmaningen. När utmaningen är över får familjerna behålla vagnen. Det krävs lite planering och jag ska göra mitt bästa. Grattis till mig weeeh!

Utmaningen i korthet: Ta med barnvagnen på en långpromena ca 1 tim och tagga sin runda med hjälp av verktyget Google Maps Engine.

Så se den ut… Woop Woop det ska bli kul att få testa och recensera!

image

 

Print Friendly, PDF & Email

2 kommentarer om “Jag har vunnit en BOB Revolution SE

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge