[EJ SPONSRAT]

Jepp. Guilty to that. Allvarligt? Heidi Klum + Lidl??? Är det något fel?

I måndags skulle jag köpa chokladdonuts, bara donuts… Sedan gjorde jag ett misstag, att jag tog en runda i Lidl och fick syn på ett bekant ansikte. Det var Heidi Klum!

Det var affischer med henne. Jag började googla och där var det… Att Heidi skulle göra designkläder i samarbete med Lidl. Jag är inte längre insatt inom mode och har missat helt.

Och så kom jag ut med en hög av kläder… till min stora glädje haha!

Esmara by Heidi Klum

Märket heter Esmara by Heidi Klum. Detta lanserades med start i måndags på Lidl. Alla måste undra – har hon tappat det helt?

Från Nyhets24/Modette.se


Kollektionen, som går under namnet Esmara by Heidi Klum: Heidi & The City, bygger på stilrena toppar, fin spets, rockiga läderkläder i leopardmönster, stark blå och cognac. Inspirationen är hämtad från New York och plaggen utstrålar en urban känsla med wow-effekt

– Jag ville skapa mode med en wow-effekt som gör det enkelt att kombinera plaggen. Mode för kvinnor som vill klä sig snyggt och allt till ett oslagbart pris, säger Heidi i ett pressmeddelande.


Vad har jag shoppat?

Linne alltid bra att ha som basplagg…

 

Heidi Klum vill skapa prisvärda kvalitetskläder för kvinnor alltså. Hon gillar leopard-mönster, kabottblå, svart, skinn och läder. Det fanns linne i olika färger, kavajer, byxor, skinny jeans, tröjor, koftor, skor, sneakers och väskor… ja en hel modekollektion kom hon med. Jag kände på alla Heidis produkter som fanns på den stora Lidl vi har i området. Det var några dyrare produkter som RIKTIGA mockajackor (699kr!) och skinnväskor (299kr) men resten var verkligen billiga! Folk var som tokiga och lastade sina korgar fulla.

Denna paljett-bomba finns som kavaj också men jag kände mig som en discoboll med min bomba 🙂


Älskar denna! Fanns i svart med silverfärgad dragkedja. Denna är tunn och på insidan är det leopardmönster ocv med guldfärgad dragkedja.

Det blev en hel kollektion…

Jag kom ut med 2 linne i leopard och kabottblå, en svart trenchcoat, en glasig blå bombajacka, en paljett bombajacka, ett par gråa skinny jeans som var ursköna, ett par svarta pumps och ett par finbyxor.

Ångrade mig att jag inte köpte flera par skinny jeans! De satt perfekt i storlek 36! De kostade 149kr! Pumps 249kr (eller var det 299kr?).


Jag får träna på att gå i högklackade skor haha! Man ska ju gå ”häl till tå” och inte tvärtom. Hur många gör som jag per automatik, att jag går på tån och tappar både skorna och balansen!

Trenchcoat var för lång och finbyxor har jag redan många av, så de lämnade jag tillbaka.

Jag köpte och provade allt hemma. Det är 90 dagars öppetköp. Det är ju generöst.

Bild: lånad av Sendi Skopljak

Den här klänningen i kabottblå är supersnygg! Jag ångrade att jag inte köpte och provade den hemma också. Tyckte att den var långt på mig när jag mätte men jag skulle ju kunna ha den som Sendi Skopljak!

Slutsats: Jag älskar allt jag köpte haha! 

Har du också shoppat Esmara by Heidi Klums ? Vad tyckte du?