Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Jag har anmält mig till Tobias Registret 

Lästid: 1 min

“Varje dag drabbas någon i vårt land av en allvarlig sjukdom som kan kräva transplantation av stamceller. Det kan vara leukemi, svår blodbrist, immunbristsjukdomar, ämnesomsättningssjukdom eller svår strålningsskada. 
Genom att gå med i Tobias Registret kan just du ge någon av dessa svårt sjuka människor chans till ett friskt liv.” – Tobias Registret

Jag fick ett ryck att jag skulle anmäla mig till Tobias Registret, och det gjorde jag också. Efter att jag har läst om Tobias Registret så vill jag hjälpa, om jag nu kan hjälpa någon. Nu väntar jag på provgrejer som hag ska få göra hemma och skicka till analysen. Jag valde tops som jag kommer köra runt i munnen.

  
Jag var blodgivare och nu får jag inte lämna blod för jag väger under 55kg. Sist jag gav blod så var det nog november 2010…eller 2012? Det var i alla fall ett tag sedan och jag svimmade… å föll plattask som en planka på trottaren utanför Nordstan. Det mörknade i bara en minut och jag vaknade upp direkt men utan balanssinnet. Slapp åka ambulans men fick halva ansiktet skrapat. Vackert…

Nu hoppas jag att jag kan vara donator för Tobias Registret. Vissa saker kan man inte köpas med pengar. 

Bli givare du också! Besök Tobias Registret för mer info. www.tobiasregistret.se

(Inlägget är ej sponsrad. Jag gör en god gärning och uppmärksamma alla er som läser detta att glra det samma. Man kan även donera pengar till forskning om man inte vill/kan bli donator)

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge