“Varje dag drabbas någon i vårt land av en allvarlig sjukdom som kan kräva transplantation av stamceller. Det kan vara leukemi, svår blodbrist, immunbristsjukdomar, ämnesomsättningssjukdom eller svår strålningsskada. 
Genom att gå med i Tobias Registret kan just du ge någon av dessa svårt sjuka människor chans till ett friskt liv.” – Tobias Registret

Jag fick ett ryck att jag skulle anmäla mig till Tobias Registret, och det gjorde jag också. Efter att jag har läst om Tobias Registret så vill jag hjälpa, om jag nu kan hjälpa någon. Nu väntar jag på provgrejer som hag ska få göra hemma och skicka till analysen. Jag valde tops som jag kommer köra runt i munnen.

  
Jag var blodgivare och nu får jag inte lämna blod för jag väger under 55kg. Sist jag gav blod så var det nog november 2010…eller 2012? Det var i alla fall ett tag sedan och jag svimmade… å föll plattask som en planka på trottaren utanför Nordstan. Det mörknade i bara en minut och jag vaknade upp direkt men utan balanssinnet. Slapp åka ambulans men fick halva ansiktet skrapat. Vackert…

Nu hoppas jag att jag kan vara donator för Tobias Registret. Vissa saker kan man inte köpas med pengar. 

Bli givare du också! Besök Tobias Registret för mer info. www.tobiasregistret.se

(Inlägget är ej sponsrad. Jag gör en god gärning och uppmärksamma alla er som läser detta att glra det samma. Man kan även donera pengar till forskning om man inte vill/kan bli donator)