En kall ja tack!  

Många inlägg igår och idag nada. Det är inte så konstigt att drt blev så. Och nu sitter jag men en kall alkoholfri öl, thai snacks och 100 saker i hjärnan men försöker varva ner nu. Det är ett mirakel att jag inte hamnar på BB nu haha!

Jag har plöjt rund stan genom snövädret och besökte tre olika sponsorer, hämtat upp sponsorsprodukter med Tilda i barnvagnen, lämnat på hotellet och checkat in platsen och allt så att allting står rätt till.

Kom hem och packade Tildas saker och skickade i väg Tilda och Måns till Halmstad över helgen och jag joinar de på söndag då vi på måndag ska till Båstad på spa i två dagar och firar svärfars 70 års. *puuuh*

Innan de kom iväg så skulle vi hämta 3 STORA paket på posten och bilen var redan full med sponsorsprodukter. Måns var måttlig road men hjälte som han är så hjälpte han till. Han hade ändå inget val hehe. Vi var tvugna att plocka ur kartonger för de fick inte plats. En jättestor grej har vi fått åka hem med för den som vinner denna vinsten kommer inte orka ta hem den som väger 29 kg(!).

 Herrejössös ha!

Allting som jag har fick jag med till Bloggers Inn i alla fall. Sedan var det lite leveranser som hänger lös eller oklart var de befinner sig på hotellet…eller så har personalen haft kalas ?

Detta är en del av tjusningen med att ha ett event…Många vill gärna komma. Prova göra eget event så får ni se vilket hästjobb det är 🙂

Alla bloggare som har haft event och har bjudit in mig, stort tack!

Nu är vi arrangörer taggade inför imorn!