Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Jag förtjänar en kall öl!

Lästid: 1 min

En kall ja tack!  

Många inlägg igår och idag nada. Det är inte så konstigt att drt blev så. Och nu sitter jag men en kall alkoholfri öl, thai snacks och 100 saker i hjärnan men försöker varva ner nu. Det är ett mirakel att jag inte hamnar på BB nu haha!

Jag har plöjt rund stan genom snövädret och besökte tre olika sponsorer, hämtat upp sponsorsprodukter med Tilda i barnvagnen, lämnat på hotellet och checkat in platsen och allt så att allting står rätt till.

Kom hem och packade Tildas saker och skickade i väg Tilda och Måns till Halmstad över helgen och jag joinar de på söndag då vi på måndag ska till Båstad på spa i två dagar och firar svärfars 70 års. *puuuh*

Innan de kom iväg så skulle vi hämta 3 STORA paket på posten och bilen var redan full med sponsorsprodukter. Måns var måttlig road men hjälte som han är så hjälpte han till. Han hade ändå inget val hehe. Vi var tvugna att plocka ur kartonger för de fick inte plats. En jättestor grej har vi fått åka hem med för den som vinner denna vinsten kommer inte orka ta hem den som väger 29 kg(!).

 Herrejössös ha!

Allting som jag har fick jag med till Bloggers Inn i alla fall. Sedan var det lite leveranser som hänger lös eller oklart var de befinner sig på hotellet…eller så har personalen haft kalas ?

Detta är en del av tjusningen med att ha ett event…Många vill gärna komma. Prova göra eget event så får ni se vilket hästjobb det är 🙂

Alla bloggare som har haft event och har bjudit in mig, stort tack!

Nu är vi arrangörer taggade inför imorn!

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge